• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Kan ik mijn canvasdoek buiten ophangen?

Wil jij graag een canvasdoek buiten ophangen? Dan adviseren wij jou om niet voor een gewoon canvasdoek te kiezen, maar voor een tuindoek op een houten frame. Een tuindoek - ook wel tuinposter genoemd - wordt gemaakt van stevig materiaal, wat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit fotoproduct heeft dezelfde look als een normale foto op canvas, maar is super geschikt om buiten te hangen. Het ophangen gaat echter op dezelfde manier, namelijk met een kartelhaakje, schroeven en een plug.

Lees hier meer over onze beste kwaliteit foto op canvas

Een canvasdoek voor buiten

Wanneer je een canvasdoek buiten op wilt hangen, zijn er een aantal opties om dit te doen. Wij raden jou niet aan om een gewone foto op canvas buiten op te hangen. Het is namelijk niet verstandig om jouw canvasdoek in aanraking te laten komen met vocht. Het doek heeft een waterbestendige coating, maar veel vocht kan ervoor zorgen dat de kleuren uit gaan lopen. Wil je toch graag een foto op canvas voor buiten? Dan is er een goed alternatief, wat veel lijkt op een normale foto op canvas. Dit is namelijk een tuinposter, gespannen op een houten frame. Dit is hetzelfde principe als een gewone foto op canvas, alleen is deze gemaakt van een ander soort doek. Dit doek is bestand tegen alle weersomstandigheden en voorzien van een UV-print, wat ervoor zorgt dat de kleuren nauwelijks vervagen.

Een canvasdoek buiten ophangen

Het ophangen van een canvasdoek voor buiten kun je op verschillende manieren doen. Er zijn namelijk verschillende afwerkingen voor een tuindoek. Wanneer je kiest voor het spannen op een houten frame, kun je voor €3,67 extra een ophangsysteem bestellen. Dit ophangsysteem werkt op dezelfde manier als het ophangsysteem van een canvas foto voor binnen. Het ophangsysteem bestaat uit een kartelhaakje, schroeven en een plug.

Het ophangen van een canvasdoek voor buiten gaat als volgt:

  1. Bepaal de gewenste positie aan bijvoorbeeld de schutting en teken deze plaats af.
  2. Boor op deze plaats een gat. Hier kun je eventueel de plug in steken en vervolgens de schroef bevestigen.
  3. Bevestig de kartelhaak precies in het midden, aan de achterkant van het doek met behulp van de twee schroefjes.
  4. Hang jouw foto met behulp van het kartelhaakje op!

Wacht niet en hang snel jouw canvasdoek buiten op! Neem ook eens een kijkje op onze website TuinposterOpMaat.nl voor meer tuinposters!

Direct Bestellen