• Meer dan 105.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending!

Foto op canvasdoek - Standaard levering

Wij verzenden je foto op canvasdoek standaard op WERKdagen binnen 72 uren. Raadpleeg het schema onderaan deze pagina voor de exacte verzenddag van je foto op canvas. Wanneer je je foto nog sneller in huis wilt hebben, kan je kiezen voor de 24-uurs levering (extra kosten).

Canvasdoek levertijd

 

Standaard binnen 72 uur verstuurd (op werkdagen) 


Voorwaarden

✔ Je foto op canvas met een formaat tot en met 100x100 cm. of  80x120 cm. wordt op WERKdagen binnen 72 uren verstuurd.

✔ Is de door jou bestelde foto op canvas groter dan 100x100 cm. of 80x120 cm., dan wordt deze door onze eigen koerier bezorgd. De levertijd is dan doorgaans 5 tot 10 WERKdagen.

✔ De levertijd gaat in zodra wij je betaling hebben ontvangen. Betalingen via iDeal, Visa of Mastercard ontvangen wij direct. Betalingen via overboeking via bank ontvangen wij 1 of 2 WERKdagen later.

Wanneer een bestelling (inclusief) betaling is ontvangen voor 13.00 uur, geldt deze dag als werkdag 1. Na 13.00 uur gaat de 72 uurs levering in op de volgende dag.

✔ De foto die je instuurt dient van voldoende kwaliteit te zijn. Als wij de kwaliteit van je foto niet voldoende vinden, ontvang je hierover een e-mailbericht. De levertijd gaat dan in zodra wij een foto ontvangen van de juiste kwaliteit.

✔ Als je meer dan één canvasfoto bestelt, dan worden de canvasfoto's in één pakket verzonden. Wanneer één foto niet voldoende van kwaliteit is, blijven de andere canvasfoto's in de wacht staan tot de bestelling compleet gemaakt kan worden. 

✔  Als je hebt gekozen voor een special effect of collage, dan gaat de levertijd in zodra je akkoord gaat met het voorbeeld dat wij je toesturen.

✔ Een CanvasCompany cadeaubon wordt de dag na je bestelling op de post gedaan.

✔ Wij zijn in onze levertijden afhankelijk van onze vervoerspartner DHL. Soms kan het voorkomen dat de levertijd buiten onze macht afwijkt van onze standaarden. Wij vragen hiervoor je begrip.Heb je je foto op canvas sneller nodig dan de standaard levertijden? Bestel je canvasfoto dan met de 24-uurs levering.
 

Direct Bestellen