• Meer dan 105.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending!

Treden er kleurverschillen op bij het printen?

Printen op canvas kan soms een klein kleurverschil opleveren. Het feit dat echte beelden en vaste beelden nooit volledig gelijk kunnen zijn, blijft altijd. Wij garanderen echter het kleinst mogelijk kleurverschil tussen de originele foto en de op een canvasdoek geprinte foto. Dat kunnen wij garanderen omdat wij gebruikmaken van een speciale extra witte coating én UV-bestendige inkten. Deze inkten controleren wij wekelijks met behulp van gestandaardiseerde kleurprofielen. Mocht het toch zo zijn dat u niet tevreden bent over de uiteindelijke kleuren op het canvas, dan maken wij een nieuw doek voor u waar u wel echt tevreden mee bent.

 Logo consumentenbond

 

Ook uit onderzoeken van de Consumentenbond blijkt dat u bij CanvasCompany aan het juiste adres bent! Volgens de Consumentenbond is CanvasCompany de enige partij die wat betreft helderheid, contrast en scherpte goed uit de bus komt. 

Dit is wat de Consumentenbond over ons te zeggen had: 'De kwaliteit van de fotodoeken verschilt enorm en dan bedoelen we vooral de kleuren. De rode roos die we door alle zestien aanbieders lieten afdrukken, werd soms oranje of zelfs neonroze. Maar weinig afdrukken leken op de foto die we opstuurden. We keken daarom vooral of de roos natuurlijk overkomt. De foto op canvas van deze roos, gaf bij CanvasCompany het beste eindresultaat.'

 

Direct Bestellen