• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Vaderdag cadeau - Foto op canvas

Weet u alweer niet wat u uw man, vader of schoonvader dit jaar cadeau moet geven met Vaderdag, omdat hij altijd zegt dat hij toch alles al heeft? Geef hem dan een foto op canvas of een foto op glas cadeau! Want zelfs de stoere man, die aangeeft geen wensen meer te hebben, smelt weg als hij zijn favoriete foto, die op een stijlvolle manier is afgedrukt, aan de muur kan hangen.

Vaderdag foto op canvas 

Of het nu zijn auto, motor, kinderen of reisfoto is/zijn die u op canvas of op glas af laat drukken, het als altijd een cadeau dat uniek is en emotionele waarde heeft. U kunt uw foto op canvas of glas tot op het laatste moment bestellen met Vaderdag. Want wij weten dat veel mensen pas op het laatst beslissen en daarom hebben wij rond Vaderdag en andere cadeaumomenten een zo kort mogelijke levertijd en een speciale aanbieding.

Tevens is het zo dat wij voor elke beurs een passend product hebben. De goedkoopste canvas begint namelijk al op 6 euro en als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u altijd onze mooie aanbiedingen.

Direct Bestellen