• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

FotoCadeau.nl in de media

Uniek: eigen productie! 
Een bedrijf dat canvasdoeken verkoopt en bovendien in éigen huis produceert: het is en blijft bijzonder!
Dat vinden vele media als kranten, blogberichten, tijdschriften, televisieprogramma's en nog veel meer gerenommeerde partijen ook. Vandaar dat CanvasCompany regelmatig in het nieuws komt met haar kwalitatief goede foto op canvas.
 

Onderstaand een overzicht van de verschillende publicaties waarin CanvasCompany is verschenen. 

20% korting in het 100% NL magazine!

Logo 100% NL magazine

05-2015 Tuinposteropmaat.nl en fotoophout.nl staan samen in het 100% NL magazine! 

 

Bedrijfsbezoek college bij ondernemers Fotocadeau.nl

Logo nieuwsblad van het Noorden

05-2015 Het college van Kollumerland c.a. bracht een bezoek aan het pand van Fotocadeau.nl. Klik op de foto om het krantenbericht in groot formaat te lezen.

Krantenbericht noordoost Friesland

 

Een kijkje achter de schermen bij Fotocadeau.nl

Logo RTV-NOF

04-2015 Streekomroep RTV NOF heeft een kijkje genomen achter de schermen bij Fotocadeau.nl.

04-2015 Het nieuwsbericht over de promotie wagen van FotoCadeau.nl met oma Bremer, was nu ook te zien op de tv nieuwspagina van RTV-NOF. Klik op de foto voor het bericht. 

 

Fotoproduct? Dan denk je direct aan FotoCadeau

Logo Friesch Dagblad

04-2015 Wie een fotoproduct wil, moet direct aan FotoCadeau denken. Zo luidt het kopje van het artikel in het FrieschDagblad over ons bedrijf, FotoCadeau! Klik op het artikel voor een vergroting.

 

Krantenbericht Frieschdagblad Canvascompany 

 

 
 

''Oma Bremer'' maakt promotiekilometers!

Logo Leeuwarder Courant

04-2015 ''Oma Bremer'' rijdt rond met autoreclame voor kleinzoon Halbe, eigenaar van o.a. www.CanvasCompany.nl en www.FotoCadeau.nl. Klik op de foto en lees het volledige krantenbericht uit de Leeuwarder Courant.
 
Beppe Bremer
 
 
 

Kollumers in de race voor Friese prijs

03-2015 Maandagavond 23 maart kwam Nieuwsblad Noord-Oost Friesland bij ons
langs voor een kijkje achter de schermen, naar aanleiding van onze nominatie voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.

Krantenartikel CanvasCompany prijs

 

Fotocadeau.nl genomineerd voor de verkiezing Friese Onderneming van het jaar!

Verkiezing Friese Onderneming van het jaar

03-2015 Wat zijn we trots! Ons zusje Fotocadeau.nl is genomineerd voor de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2015! Fotocadeau.nl wordt door de jury omschreven als: "Een jong, innovatief en creatief bedrijf dat bulkt van ondernemerschap en productinnovatie". Lees hier meer over de nominatie > Verkiezing Friese Onderneming

Genomineerden beste onderneming bekend

 


 CanvasCompany.nl Duitse markt op

Logo Kollumer Courant

03-2014 Het Kollumer bedrijf CanvasCompany.nl, oud winnaar van de jonge ondernemersprijs, heeft geen last van de crisis. Het foto op canvas bedrijf wil nu ook de Duitse markt veroveren. Lees het artikel over de nieuwe Duitse webshop van CanvasCompany.

CanvasCompany Duitse markt op

 

 

 
 Elke afdruk is uniek
Logo insight magazine
 
12-2013 Een echte blikvanger: CanvasCompany drukt foto's individueel af op materialen als linnen en op foto-artikelen. Altijd goed voor een origineel idee, hoogwaardig fabricaat en snelle levertijden - dat is de succesformule van deze Friese onderneming.
 
Elke afdruk is uniek bij CanvasCompany
 

 Goud in handen met foto op hout
Logo Kollumer Courant

13-11-2013 Op 12 september is de nieuwe website www.FotoOpHout.nl live gegaan. Het nieuwe merk is een dochteronderneming van CanvasCompany.nl. Na jarenlang succes in de canvaswereld wil Halbe Boersma nu verder en daarom richt hij zich op een vernieuwend product. Lees verder over foto op hout.

Goud in handen met foto op hout

 
 Foto kan nu ook op hout
Logo wonen en co
 
19-10-2013 Foto's op canvas kenden we al. Maar foto's op hout? Het Friese bedrijf FotoOpHout.nl, zusje van CanvasCompany.nl, drukt je mooiste plaatjes af op duurzaam vurenhout. Lees verder over FotoOpHout in Wonen & Co.
 
Foto kan nu ook op hout
 
 

 Foto's op canvas 
Eager magazine

"Wat opvalt in de afdrukken is dat het contrast heel goed is, zowel de donkere als de lichte tonen blijven goed in het beeld zitten. Dat is wat we willen nietwaar?".

CanvasCompany in EAGER magazine

 

 
 
Liever aanvallen dan verdedigen
Logo Accon avm
 
27-12-2012 Het begon allemaal met een simpel printertje op een slaapkamer in Amsterdam. Inmiddels verwerkt CanvasCompany jaarlijks vele duizenden meters canvas enbedient de onderneming via internet duizenden klanten. Oprichter Halbe Boersma ziet met zijn twee compagnons nog tal van mogelijkheden voor uitbreiding en voor nieuwe producten. Lees verder voor de kennismaking met het bedrijf
 
Liever aanvallen dan verdedigen
 
 

 JOP-winnaars: wisselend succes 
Logo Dagblad van het Noorden 

17-11-2012 Ook in 2012 werd de Jonge Ondernemersprijs uitgereikt. Niet alle ondernemingen hebben een succesvolle tijd achter de rug. Halbe Boersma van CanvasCompany vertelt over de afgelopen succesvolle jaren. Lees het volledige artikel over de successen van CanvasCompany met foto's op canvas.

 

Jonge ondernemersprijs winnaars wisselend succes

 
 'Mijn passie is niet zozeer doeken maken, maar ondernemen'
Logo Business Busters Noord
 
2011 Welke ondernemer is er zo gek om zijn kantoordeur te beplakken met een poster van zijn vrouw in bikini op een ligbed? Halbe Boersma directeur van de CanvasCompany vindt het geen probleem. Zijn vrouw ook niet, alleen zijn schoonmoeder vond het wel een heikel punt ..
 
CanvasCompany in business busters Noord
 
 
 
 Grootformaat Canvasafdrukken - Je foto op doek
Logo Digifotopro
 
02-2011 CanvasCompany is erg flexibel wat formaten betreft. Je kunt de afmetingen tot op tien centimeter precies bepalen, als het maar tussen de 300 en 20 cm zit.
 
Je foto op doek Canvas Company
 
 
 
 Nieuw bedrijfspand CanvasCompany
Logo Friesch Dagblad
12-11-2009 Het Kollumer internetbedrijf CanvasCompany groeit zo sterk dat er vijf jaar na de start van het bedrijf alweer verhuisd moet worden. Zaterdag opent het bedrijf, dat vooral bekend is geworden door het afdrukken van afbeeldingen op canvasdoek, het nieuwe pand aan de Jumaweg in Kollum. Lees  verder over het nieuwe bedrijfspand van CanvasCompany.
 
Nieuw bedrijfspand CanvasCompany
 
 
 Kollumer ondernemer in zee met Ome Willem
Logo Leeuwarder Courant
27-10-2008 Kollum - Ondernemer Halbe Boersma uit Kollum is in zee gegaan met Edwin Rutten, beter bekend als Ome Willem. Boersma die in 2006 met zijn bedrijf Canvas Company de jonge ondernemersprijs won, is samen met Rutten het kinderkledingmerk JoepieDePoepie.nl begonnen. Lees verder over Joepiedepoepie.nl en CanvasCompany.
 
Kollummer ondernemer CanvasCompany in zee met Ome Willem
 
 
 CanvasCompany en SemWeb nu samen
Logo Kollumer Courant / Hûs oan Hûs
 
27-08-2008 Internetondernemer Halbe Boersma, eigenaar van het bedrijf CanvasCompany, heeft een belang genomen in het bedrijf SemWeb uit Kollum. Lees meer over de samenwerking tussen CanvasCompany en Semweb.
 
 
Canvas Company en SemWeb nu samen 
 
Canvas tijdelijk naar Kollum
Logo Leeuwarder Courant  
25-08-2008 The Canvas Company in burum, dat foto's afdrukt op schilderdoek, is verkast naar Kollum. Samen met de Kollumer website-producten SemWeb heeft het bedrijf zijn intrek genomen in het voormalige pand van Kollum Bouw aan de Willem Loréweg. Lees meer over de huisvesting van CanvasCompany.
Canvas Company tijdelijk naar Kollum
 
 
 
 Vanuit Friesland de wereld over
Logo de Pers
 
20-10-2007 Halbe Boersma (34) verkoopt foto's op doeken van canvas. Zijn bedrijf CanvasCompany draaide het eerste jaar twintig keer de verwachte omzet. Met een printer, hout en canvas ging hij aan de slag. Lees meer over de start van CanvasCompany.nl
 
Vanuit Friesland de wereld over
 
 
 Sterke groei bij CanvasCompany
Logo Friesch Dagblad
 
03-10-2007 De omzet bij het bedrijf CanvasCompany in Burum blijft sterk groeien. ''We verkopen deze zomer twee keer zoveel als in die periode vorig jaar'', vertelt eigenaar H. Boersma. Lees verder over de groei van CanvasCompany.
 
Sterke groei bij CanvasCompany
 
 
 
 

Jonge ondernemer van het noorden ziet prijs als stimulans
Logo nieuwsblad van het Noorden

 

22-11-2006 Een steun in de rug. Zo ervaart directeur/eigenaar Halbe Boersma van CanvasCompany uit Burum de aan hem uitgereikte, prestigieuze zakelijke onderscheiding. Zoals wij woensdag al meldden, is de ondernemer dinsdagavond in Assen uitgeroepen tot ondernemer tot winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Lees verder over de gewonnen prijs voor foto op canvas.

Krantenartikel jonge ondernemer van het noorden ziet prijs als stimulans

 

 
 Jonge Ondernemersprijs inspireert en stimuleert
Logo Friesch Dagblad
 
22-11-2006 Roem, naamsbekendheid en een stevige portie gratis pr en een prijzenpakket. Dat valt de winnaar van de Jonge Onderners Prijs allemaal ten deel. Dinsdag 20 november maakt de vakjury bekend wie met de beloning aan de haal gaat. Lees het artikel over Canvas Company in het Friesch Dagblad
 
Jonge ondernemersprijs stimuleert en inspireert
 
 
 Canvas Company wint Jonge Ondernemersprijs
Logo Dagblad van het Noorden
 
22-11-2006 De jonge ondernemersprijs van het Noorden 2006 is gisteravond uitgereikt aan Canvas Company uit Wartena. Oprichter Halbe Boersma nam de prijs, een bokaal en sponsorpakket ter waarde van 5000 euro, in ontvangst. Bekijk het krantenartikel van de overwinning.
 
Canvas Company wint jonge ondernemersprijs 
 
 
CanvasCompany Burum valt dubbel in de prijzen
Logo Leeuwarder Courant
 
22-11-2006 Assen - De vreugdekreten van Halbe Boersma overstemden het applaus van het publiek. De directeur/eigenaar van de Canvas Company uit Burum had er gisteravond in Assen alle redenen voor. Zowel de jury als het publiek kende hem De Jonge Ondernemersprijs van Noord-Nederland toe. Lees verder over de overwinning van CanvasCompany.
Canvas Company Burum valt dubbel in de prijzen
 
 
 
Ondernemersprijs CanvasCompany
Logo Friesch Dagblad 
22-11-2006 Assen/Burum De Canvas Company uit Burgum heeft Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden gewonnen. Gisteravond ontving het bedrijf de prijs in De Smelt in Assen. Naast de ondernemersprijs, was ook de publieksprijs voor het Burumer bedrijf dat foto op canvas drukt. Lees verder over de overwinning.
Ondernemersprijs CanvasCompany
 
 
 Drie jonge bedrijven dingen naar ondernemersprijs.
Logo Dagblad van het Noorden
 
14-11-2006 CanvasCompany is een van de drie finalisten van de jonge ondernemersprijs en heeft uiteindelijk de titel gekregen. In DAGBLAD VAN HET NOORDEN verscheen CanvasCompany tussen de mede-finalisten.
 
Drie jonge bedrijven dingen naar ondernemersprijs
 
 
 Halbe Boersma in finale Jonge Ondernemersprijs van het Noorden
Logo Nieuwsblad Friesland
 
27-10-2006 Halbe Boersma (33), directeur van CanvasCompany uit Burum, neemt deel aan de finale van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Tijdens de gala-avond op 21 november zal hij in sport- en evenementencentrum De Smelt in Assen zijn product presenteren aan het publiek en een deskundige jury. Ook het publiek zal zijn presentatie van een oordeel voorzien. Lees verder over de ontwikkelingen van CanvasCompany.
 
Halbe Boersma in finale jonge ondernemersprijs
 
 
 
 Friese finale Jonge Ondernemersprijs
Logo Friesch Dagblad
24-10-2006 Drie Friese bedrijven zijn genomineerd voor de finale van De Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. De bedrijven zijn overgebleven na een selectie van negen bedrijven uit de noordelijke drie provincies. CanvasCompany was hier een van. Lees het volledige artikel over de selectie van de prijs.
 
CanvasCompany in Friese Finale Jonge Ondernemersprijs
 
 
 
 
Louter Friese bedrijven in finale
Logo Leeuwarder Courant
24-10-2006 Het staat nu al vast dat een Fries bedrijf dit jaar de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden wint. De jury selecteerde uit 46 inzendingen drie finalisten. Het zijn louter bedrijven uit Friesland. Lees verder over de geselecteerde bedrijven, waarvan CanvasCompany er één is.
 
Louter Friese bedrijven in finale
 
 
 
 
 Schilderijprinters draaien overuren in voormalige gereformeerde school
Logo Leeuwarder Courant
 
14-11-2005 Foto's laten afdrukken op schilderijdoek. Het is een groeiende markt, zo ontdekt de Kollumer Halbe Boersma. In nog geen jaar tijd groeide zijn bedrijf in Burum uit tot acht medewerkers. Grote concers als Heineken, VNU en Visa Card behoren tot zijn klantenkring. Lees meer over de start van het succes van CanvasCompany.
 
Schilderijprinters draaien overuren in voormalige gereformeerde school
 
 
 

 Zelfgemaakte kunst aan de wand

Logo Reformatisch Dagblad

07-05-2005 Bij een printer denk je al snel aan een apparaat dat inkt op papier spuit. De moderne, professionele machine kan echter veel meer materialen aan: plastic, zijde en canvas bijvoorbeeld. Vooral afdrukken op canvas zijn de laatste jaren erg populair geworden. Lees verder over unieke canvasdoeken.
Zelfgemaakte canvasdoeken aan de wand
 
 

Bekijk ook:

ONZE CULTUURMIJLPALENDE MEDEWERKERSHOW IT'S MADE en WERKEN BIJ