• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Foto op canvas met kleuraccent, een ware eyecatcher

Foto op canvas met kleuraccent

Zwart wit foto op canvas

Een zwart wit foto op canvas past vrijwel in elk interieur en geeft, zoals gezegd, een stijlvolle(re) uitstraling dan dezelfde foto in kleur. Sinds de digitale fotografie is het heel eenvoudig om een kleurenfoto ‘om te bouwen’ naar een zwart wit of sepia foto. Wanneer jij je kleurenfoto uploadt via ons bestelproces, kun je in stap 1 direct al zien hoe deze er in het zwart wit of in sepia uitziet. Een andere optie is om je foto in het zwart wit op canvas te laten drukken, maar om dan 1 aspect in kleur te laten.

Kleuraccent

Wanneer je een zwart wit foto op canvas met kleuraccent bestelt, dan kies je voor de favoriet van ons team. Met een kleuraccent geeft u uw foto een fantastisch effect! Helaas is dit niet mogelijk met 1 klik op de knop. Voor een zwart wit foto met kleuraccent gaat 1 van onze ontwerpers, tegen een kleine meerprijs, aan het werk. Na het uploaden en personaliseren van je foto in stap 1, geef je in stap 2 (Extra opties) aan dat je graag een kleuraccent in je foto wenst. Hiertoe heb je mailcontact, met voorbeelden, met onze designer(s). Voordat we overgaan tot het afdrukken, dien jij je akkoord of wijzigingen door te geven. 

 

Kleuraccent op canvasFoto bewerkt met kleuraccentFoto op canvas bewerkt met kleuraccent

Voorbeeld per e-mail

Voordat uw doek met het effect wordt gedrukt, ontvangt u een ontwerp ter goedkeuring. Dit ontwerp mag u tot twee keer toe kosteloos wijzigen. Pas na uw goedkeuring wordt de foto op canvas met kleuraccent gedrukt. 
De mogelijkheden voor een kleuraccent op canvas zijn eindeloos. 

Kleuraccent: Doekprijs + €10,-(inclusief 2 correctieronden)

 

Direct Bestellen

* Let op: de levertijd van een foto op canvas met een kleuraccent + pop-art + collage is doorgaans langer dan de standaard 2 werkdagen, omdat onze vormgevers hier tijd voor nemen!