• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Jouw foto op canvas als heus baby schilderij

Foto op canvas als heus baby schilderij

Wat is er mooier dan de mooiste foto van je baby op canvas, creëer in een hand omdraai een echt babyschilderij op canvas? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een babyfoto van jezelf of zelfs van je ouders op canvas af te laten drukken bij CanvasCompany.nl. Je vult dan het via onze site al je gegevens in en je stuurt je foto, die je waarschijnlijk niet digitaal hebt, via de post naar ons toe. Wij scannen de foto en drukken deze vervolgens op het door jou gewenste formaat af op canvas.

Een babyfoto op canvas is ook leuk om cadeau te geven. Kersverse opa’s en oma’s vinden het natuurlijk fantastisch om een mooi canvasdoek van de jonge spruit te ontvangen.

Of je nu een digitale versie van je foto hebt of zoals hierboven beschreven een papieren foto uit de oude doos,CanvasCompany.nl drukt jouw foto in perfecte kwaliteit af op canvas. Twijfel je of jouw foto genoeg kwaliteit heet om op een bepaald formaat op canvas af te drukken, mail hem dan ter beoordeling naar het e-mailadres wat je bij onze contactgegevens vindt.

Opties baby schilderij

Wilt u wel eens wat anders dan een gewone foto op canvas, denkt u dan eens aan een mooie popart, een zwart wit met kleuraccent, een mozaïekfoto of een collage op canvas. 

De formaten waaruit u kunt kiezen om uw foto op doek af te laten drukken variëren van 20x20 cm tot en met een reusachtig canvasdoek van 145 x 240 cm. Alle varianten daartussen zijn ook mogelijk per 5 of 10 hele centimeters. Bestel jou foto op canvas via onze website. Je foto op doek wordt binnen Nederland gratis thuisbezorgd.

Direct Bestellen