• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Foto op canvas, met uw eigen foto!

 

foto op canvas producten

 Uw foto wordt op een hoogwaardige soort canvas geprint, het is geen goedkoop linnen. Er zijn daarbij vele verschillende keuzes mogelijk. De verschillende mogelijkheden waaruit u bij de bestelling van uw foto op canvas kan kiezen, worden hier uitgewerkt.

Formaten en prijzen

Qua formaat heeft u bij CanvasCompany heel veel keuze. De kleinste foto op doek is 20x20 cm terwijl de grootste 140x240 cm is, alle maten daartussenin zijn leverbaar. Het is dan wel voorwaarde dat er per 5 (tot en met 50cm) of 10 hele centimeters (bij groter dan 50 cm) wordt afgerond. Indien gewenst kunnen we op speciaal verzoek nog grotere canvasdoeken leveren. Bekijk de maten en prijzen

2 en 4 cm frame canvas

Framedikte

U kunt uw foto op canvas in twee verschillende diktes, te weten 2 en 4 centimeter, bestellen. Standaard wordt een doek op een twee centimeter dik frame geleverd. Nog stijlvoller en robuuster is het 4 centimeter dikke frame. Een doek komt dan meer van de muur af.

foto op canvas effecten

Effecten

Op uw foto op doek zijn verschillende effecten mogelijk. Uw kunt dan een stijl kiezen, bijvoorbeeld een popart, waarin de designers van CanvasCompany de door u aangeleverde foto bewerken. Naast een popart, behoort een collage, mozaïekfoto, meerluik en kleuraccent tot de mogelijkheden.

Direct Bestellen