• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Je mooiste foto op canvas - fantastisch foto schilderij

Druk je mooiste foto op canvas en creëer in een handomdraai een mooi foto schilderij. Vroeger moest je veel geld betalen wanneer je een mooi schilderij van jezelf, je kinderen of een andere dierbare wilde hebben. Tegenwoordig kun je bij CanvasCompany.nl tegen geringe kosten een foto op canvas laten afdrukken. Zonder veel moeite en binnen 5 werkdagen ontvang je zo thuis een foto schilderij van de foto die jij wilt. Daar kan meneer de schilder echt niet tegenop!

Foto schilderij

Goede kwaliteit foto

De kwaliteit van de foto op canvas is bovendien veel beter dan wanneer je een schilderij laat maken door een schilder. Ben je toch op zoek naar een schilderachtig effect van jouw foto op canvas, dan raden wij aan je foto te laten bewerken alvorens deze op een canvasdoek af te laten drukken. Je kunt denken aan een Pop-Art een mozaïek foto of aan iets heel anders. Laat het gewoon weten aan de medewerkers van de CanvasCompany en zij laten jou weten wat de mogelijkheden zijn. Nagenoeg niets is onmogelijk wanneer je je foto op canvas bij de CanvasCompany laat maken.

Of je nu een kleine of een grote foto op canvas wilt, alles is mogelijk. De formaten varieren namelijk van 20x20 cm tot en met 145x220 cm. Jouw foto op canvas wordt door CanvasCompany.nl met de grootste zorg gemaakt.

Direct Bestellen