• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Een mooi trouwportret als foto op canvas

Vele vele foto's worden er gemaakt op een huwelijksdag. Dat is ook logisch, want wie wil er nou niet later herinnerd worden aan de mooiste dag uit je leven? Dat wil toch iedereen! Laat daarom je mooiste trouwportret als foto op canvas afdrukken. Of je nou kiest voor een 2 cm of een 4 cm dik frame voor je canvasdoek, het is een fantastische en blijvende herinnering aan een dag die je nooit zal vergeten. Het is natuurlijk ook een aanrader om twee kleine portretten als een foto op doek af te laten drukken, deze kun je vervolgens aan wederzijdse ouders kado doen. Zij zullen een dergelijk canvasdoek een prominente plaats geven in hun huis.

trouw portet op canvas

Het bestellen van een foto op canvas bij CanvasCompany.nl kan veilig en snel. Je gaat naar onze website en klikt vervolgens op bestellen. Je kunt hier eerst zien in welk foraat je jouw foto op doek wilt hebben. Vervolgens kun je spelen met je foto, wil je deze zwart wit of wil je deze in de sepia kleur op een canvasdoek hebben. Wanneer je besloten hebt hoe jij je foto op canvas wilt hebben, ga je verder in het bestelproces. Een en ander wijst zich zelf, een kind kan de was doen.

Collage van trouwfoto's

Ben je er niet over uit welke foto je graag als trouwportret wilt? Dan is een collage van trouwfoto's een ideale oplossing hiervoor! U kunt zelf meerdere foto's selecteren en die naar ons opsturen. Door een van onze medewerkers wordt er vervolgens een indeling gemaakt voor de fotocollage, waarop u tot twee keer toe kosteloos mag wijzigen! Heeft u zelf al een mooie collage gemaakt van uw trouwfoto's? Dan kunt u deze natuurlijk ook zelf meteen uploaden en bestellen via ons gemakkeliijke bestelsysteem.

Cadeaubon

Mocht je nog geen geschikte foto hebben om op canvas af te laten drukken, denk dan eens aan onze foto op canvas cadeaubon. Deze bon is in elke waarde verkrijgbaar, want het bedrag wordt door je zelf bepaald. Dit is natuurlijk hartstikke leuk om aan vrienden, familie of kennissen kado te geven. Iedereen vind zijn favoriete foto op canvas toch een leuk cadeau. Naast trouwen en verjaardagen is een foto op doek een mooi cadeau bij een afscheid of een jubilaris.

Direct Bestellen