• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Canvasdoeken

Canvasdoeken zijn geschikt voor diverse doeleinden. Ten eerste zijn het mooie cadeaus om weg te geven tijdens wat voor feestelijke gelegenheid dan ook. Ten tweede dienen canvasdoeken als een wanddecoratie in nagenoeg elk vertrek in elk huis. Een mooi canvasdoek in de keuken, met daarop een heerlijk gerecht of verse ingredienten. Of een foto op doek van je kids in de woon - of slaapkamer.

Canvasdoeken

Canvasdoeken bieden vele mogelijkheden

Naast de privémogeijkheden, bieden canvasdoeken diverse zakelijke mogelijkheden. Zo zijn er vele bedrijven die canvasdoeken gebruiken om een beursstand mee in te richten. Anderen geven een canvasdoek cadeau als relatiegeschenk of bij een jubileum. tot slot zijn er bedrijven in de retail, die canvasdoeken gebruiken als point of sale materiaal.

Het voordeel is dat de kosten laag zijn en dat de levertijd kort is. Bovendien zijn er vele verschillende formaten mogelijk. Wil je echt iemand verrassen, laat zijn of haar foto op canvasdoek dan eerst bewerken tot een popart, collage of zwart wit met kleuraccent! Ga voor meer informatie naar onze foto op canvas pagina.

Direct Bestellen